Kaip įsirengti vonią su tualetu bendrabučio bute? (1 peržiųrinėja)
mėkstami: 0
|
|
|
TOPIC: Kaip įsirengti vonią su tualetu bendrabučio bute?
|
Grotas (Narys)
Fresh Boarder
|
|
Kaip įsirengti vonią su tualetu bendrabučio bute? 2009/12/29 03:22
|
|
|
Sveiki, bute, kuriame nėra nei vonios nei tualeto, noriu įsirengti šiuos patogumus tamsiame kambariuke. Artimiausias kanalizacijos mazgas yra kolidoriuje, kitoje pusėje (statmenai pagal duris, kažkur 1,5 metro atstumu nuo mano buto sienos), bendras atstumas iki klozeto būtų iki 5 metrų. Štai kokių neaiškumų turiu: Kaip man visa tai įforminti, kad man leistų įsirengti vonios kambarį? Ar būtinai turi darbus atlikti kokia nors įmonė, ar galėčiau pats atlikti darbus? Kur kreiptis dėl leidimo ir kokius dokumentus reikia pateikti (kaip suprantu reikės naujo plano, ar galiu jį pats braižyti ar vėlgi reiks samdyti architektą), kiek laiko gali užtrukti visas leidimo gavimo procesas po dokumentų įteikimo? Dar man reikės užmūryti vienas dabartines duris ir išgriauti skylę naujoms durims sienoje (kuri kaip suprantu yra ne nešanti), kaip sužinoti tiksliai ar tai nešanti siena ar ne, nes kiek žinau jei nešanti tai tada leidimo jokio nereikia (kaip ir nereikia leidimo užmūryti dabartines duris). Visam tam pasibaigus, noriu, kad naujas išplanavimas būtų įtrauktas į visus reikalingus registrus bei turėti patvirtintą dokumentą kad taip yra, kad negalėtų manęs bausti už neteisėtas statybas. Kur tokius dokumentus galėsiu gauti?
|
|
|
|
Rašyti forume gali tik registruoti nariai. |
|
|
|
Re:Kaip įsirengti vonią su tualetu bendrabučio bute? 2010/06/03 22:45
|
|
|
Sveikas, Norejau pasiteirauti ar pavyko igyvendinti sia tavo ideja? Ar reikejo kokiu planu tvirtinimo ir panasiu dalyku apie kuriuos teiravaisi? Pats zadu igyvendinti identiska dalyka tik dairausi kas jau su tuo susidure ir kokie sunkumai iskilo tai igyvendinant?
Is anksto dekoju uz tavo atsakyma ir trumpa apibudinima kaip tau sekesi tai igyvendinti.
|
|
|
|
|
|
|
Re:Kaip įsirengti vonią su tualetu bendrabučio bute? 2010/07/10 02:45
|
|
|
Vienintelis būdas viską įforminti ir sutvarkyti, kreiptis į architektą, nes vis tiek reikės jo patvirtinimų, taip pat kreipkitės į namą administruojančią bendriją, jie taip pat Jus nukreips tinkama linkme. Darbus galite atlikti ir patys, tik pagal architekto patiktus nurodymus, nes vėliau teks prisiduoti visus darbus.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|